Hallström PR

vÅRT ERBJUDANDE

hallström pr erbjuder kommunikationsinsatser som gör nytta för företag inom bygg- och fastighetssektorN.

STRATEGI

Vi kan samhällsbyggnadssektorn och vet hur du effektivt når ut med ditt budskap. Vi bygger talespersoner hos våra uppdragsgivare och ger uppmärksamhet till deras frågor genom säljdrivande och varumärkesbyggande kommunikation, vars resultat vi både mäter och följer upp.

PRESS

Vi har nära kontakt med samhällsbyggnadsbranschens största medier så att våra kunder får uppmärksamhet och kan driva sina frågor till rätt publik. När så önskas syns våra kunder även i allmänmedier.

TEXT

Våra skickliga skribenter kan sitt ämne och har erfarenheten att anpassa texten till rätt målgrupp och kanal. Vi skriver lika gärna facktexter och debattartiklar som mer lättillgängliga artiklar och inlägg till sociala medier. 

LJUD & BILD

Med hjälp av ljud- och bildproduktion får vi ert företag, er vision och era aktuella frågor att synas och stärka er image. Vi har tillgång till inspelningsstudio för poddar, filmproduktion och webbinarier. Vi projektleder från start till mål så att vi kan säkerställa att innehållet når ut i rätt kanaler.

SCEN

Vi tränar våra kunder och bygger deras scenframträdanden, inklusive sociala medier- och kriskommunikation. När de själva inte vill stå i centrum för att driva samtalet framåt så intar våra erfarna moderatorer scenen.

Rulla till toppen