Våra uppdrag

Vi är en PR-byrå för samhällsbyggare.

Våra kunder finns främst inom fastighets- och byggsektorn. Vi känner branschen – och vi gillar den verkligen.

Cramo

Pressinformation, debatt och inlägg för sociala medier till Sveriges största maskinuthyrare Cramo.

Mats Jarmer
Snåret från Svensk Byggtjänst

En podcast om den snåriga byggprocessen. Hallström PR ansvarar för produktion samt sociala medier och PR

Jens Reiterer
Assemblin

Installationskoncernen Assemblin med 5000 anställda i hela Norden väljer Hallström PR för strategisk kommunikation, content och mediarelationer.

Assemblin
Samhällsbyggararenan

Byggsektorns mötesplats i Almedalen. På arrangören Nordbyggs uppdrag arbetar Hallström PR med kommunikation, evenemang och innehåll.

Niclas Holmqvist
Svensk Byggtjänst

Byggsveriges kunskapsföretag erbjuder tjänster och produkter för en effektivare byggprocess. Presskommunikation, rådgivning, evenemang och olika kommunikationsprojekt.

Johanna Svensson
Nordbygg – Stockholmsmässan

Norra Europas största mässa för bygg och fastighet går av stapeln vart annat år. Hallström PR bidrar med säljdrivande PR och content marketing i sociala medier och andra kanaler.

 

Bosse Lind
Junior Living

Junior Living är en bostadsbyggare med ett patenterat byggsystem. Hallström PR bidrar med säljdrivande PR, pressinformation, rådgivning och kommunikationsstöd samt utveckling av ny hemsida.

Junior Living och Andreas Martin-Löf Arkitekter
EcoGuard

EcoGuard kopplar upp sina kunders fastigheter. Hallström PR bidrar med kundcase och produktion av innehåll till nyhetsbrev, webb och andra kanaler.

EcoGuard
IoT-podden för Ny teknik

Hallström PR har startat Sveriges första podcast om Internet of Things. Den skapades tillsammans med Ny teknik och Beppo ljudproduktion och poddens sponsorer.

Karin Larén Hallström
Byggmaterialindustrierna

Ny kommunikationsplattform för en av byggsektorns viktigaste branschorganisationer Byggmaterialindustrierna.

Jens Reiterer
Pipemodul

Finska Pipemodul introducerar ett nytt system med moduler för alla installationer. Kommunikationsrådgivning, PR och Content Marketing som stöttar försäljning.

Jens Reiterer
Celsa Nordic

Nordens ledande och mest hållbara leverantör av armeringsjärn. Strategisk rådgivning och ny kommunikationsplattform för de nordiska bolagen.

Celsa Nordic
Wavin

PR, sociala medier, kommunikationsplanering samt svensk anpassning av internationella kampanjer för en av världens största plaströrsproducenter.

Karin Larén Hallström